شبه اساتید حامی و مشوق آشوب‌ها و عملیات‌های تروریستی باید پاسخگوی خون‌های ریخته شده باشند + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۵۸۶۲۰
در برنامه «راس یک»؛

شبه اساتید حامی و مشوق آشوب‌ها و عملیات‌های تروریستی باید پاسخگوی خون‌های ریخته شده باشند + فیلم

این روزها شاهد اظهارنظر برخی از شبه اساتید دانشگاه در فضای رسانه‌ای کشور و در فضای ایکس هستیم که با این آشوب‌ها و اقدامات تروریستی همراهی کردند و آتش بیار معرکه شدند و بنزین روی آتش آشوب‌های اخیر ریختند.
شبه اساتید حامی و مشوق آشوب‌ها و عملیات‌های تروریستی باید پاسخگوی خون‌های ریخته شده باشند + فیلم

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شایان‌ دنیادیده، مجری برنامه «راس یک» امروز در این برنامه گفت: این روزها شاهد اظهارنظر برخی از شبه اساتید دانشگاه در فضای رسانه‌ای کشور و در فضای ایکس هستیم که با این آشوب‌ها و اقدامات تروریستی همراهی کردند و آتش بیار معرکه شدند و بنزین روی آتش آشوب‌های اخیر ریختند.

وی افزود: این شبه اساتید که قبلا از دانشگاه اخراج شده بودند با التماس دوباره به دانشگاه برگشتند الان یک پای همین آشوب‌ها و دعوت کننده به آشوب شدند و به اصلاح خودشان نقش لیدرهای مجازی در اتفاقات اخیر ایفا کردند. آنها باید پاسخگوی این خون های ریخته شده باشند. 

دنیادیده گفت: برخی از این شبه اساتید دانشگاه که الان در سفر خارج از کشور هستند و در چین و دیگر کشورها اوقات فراغت شان را می‌گذرانند الان باید به خاطر اینکه یک پای فتنه اخیر آمریکایی شدند جواب بدهند. برخی از این مسئولین هم که آنها را برگرداندند نیز باید پاسخگو باشند که حاصل این بازگشت این شبه اساتید به محیط علمی دانشگاه این شده که آنها به اپوزیسیون تبدیل شدند.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار